Netværk

stroke-width="2.28571" />

Undervisere

Tilbage

Lars Stoltze

Partner og Advokat hos Mazanti-Andersen

Lars Stoltze er advokat og partner hos Mazanti-Andersen. Her arbejder han primært med virksomhedsoverdragelser, private equity og venture capital, finansiering samt strukturering af investeringsfonde.

Han har bistået en lang række danske som udenlandske købere og sælgere, i forbindelse med såvel hel eller delvist frasalg og opkøb af ejerandel eller aktiver.

Lars Stoltze er forfatter af en række artikler i juridiske og kommercielle tidsskrifter, såvel danske som internationale, om bl.a. "Virksomhedsoverdragelsesskolen del 1-6", artikler om etablering og beskatning af udenlandske virksomheder i Kina og en række artikler om IT-relaterede emner. Lars Stoltze har endvidere skrevet en guide om de juridiske aspekter ved etablering af virksomhed i Danmark og er forfatter til bogen “Internet Ret”, der udkom i 2001.

Han er aktivt virkende bestyrelsesformand for en række danske selskaber såvel børsnoteret som unoterede. Lars arbejder aktivt med selskabernes ledelse med sparring på såvel de juridiske opgaver som selskabernes forretningsmæssige udfordringer.