Netværk

stroke-width="2.28571" />

Undervisere

Tilbage

Lars Thylander

Founding Partner og CEO hos Thylander Gruppen

Lars Thylander er Founding Partner og CEO hos Thylander Gruppen. Lars startede som selvstændig ejendomsinvestor i 1986 og har opbygget et af de førende private ejendomsfirmaer i Danmark.

Thylander Gruppen, som Lars står i spidsen for, forvalter i dag aktiver for mere end 12 mia. DKK. Investeringsporteføljen omfatter over 500.000 m2 fordelt på 150 ejendomme.

Sophienberg Gruppen, som er 100% ejet af Thylander Gruppen, har udviklet og opført 150.000 m2 bæredygtigt byggeri fordelt på boliger, butikscentre og kontordomiciler.

Hos Thylander Gruppen arbejder Lars og de øvrige medarbejdere med implementering og realiseringen af forskellige ESG- og bæredygtighedsmål for eksisterende ejendomme og ifm. nybyggeri. De har bl.a. indført spændende CO2e- og 50/50-carbonudlednings-reduktionsstrategier.

Udover at være dybt involveret i det danske ejendomsmarkedet, så er han også mentor for veteraner og er involveret i velgørende formål bl.a. via foreningen Real Care, som hjælper udsatte børn og unge.

Lars Thylander er Founding Partner hos Thylander Gruppen. Lars startede som selvstændig ejendomsinvestor i 1986 og har opbygget et af de førende private ejendomsfirmaer i Danmark.