Netværk

stroke-width="2.28571" />

Undervisere

Tilbage

Lau Bent Baun

Ejer/Owner hos Baun & Company

Lau Bent Baun har over 25 års erfaring som revisor hos Big4, hvor han har rådgivet bestyrelser og C-suite ledere i både danske og internationale virksomheder. Hans omfattende portefølje inkluderer rådgivning til prominente virksomheder som Maersk, Novo Nordisk, Pandora, SimCorp, Royal Unibrew, Ørsted, European Energy, British American Tobacco, Hempel og SAS.

Med fokus på bæredygtigheds- og ESG-rapportering og -sikring har Lau udført opgaver og programmer for forskellige CFO-kontorer. Hans ekspertise inden for dette område har hjulpet virksomheder med at navigere komplekse rapporteringskrav og implementere effektive bæredygtighedsstrategier.

Som medlem af Erhvervsankenævnet hos Erhvervsstyrelsen og tidligere censor for eksamen til statsautoriseret revisor fra 2002 til 2023, har Lau bidraget væsentligt til erhvervslivet og uddannelsessektoren. Hans brede erfaring og dybe indsigt gør ham til en uvurderlig ressource inden for revision og rådgivning, især i relation til ESG- og bæredygtighedsområdet.

Lau Bent Baun er Owner af Baun & Company og har over 25 års erfaring som revisor hos Big4 som rådgiver for bestyrelser og C-suite ledere i danske og internationale virksomheder.