Netværk

stroke-width="2.28571" />

Undervisere

Tilbage

Lene Espersen

Formand for Green Hub Denmark

Lene Espersen er formand for Green HUB Denmark, som faciliterer en offentlig-privat samarbejdsplatform, der muliggør test og demonstration af grønne løsninger.

Lene er ligeledes bestyrelsesmedlem i Rådet for Bæredygtigt Byggeri (Green Building Council Denmark), som er en medlemsorganisation der arbejder med at fremmer bæredygtighed i bygge- og ejendomsbranchen.

Herudover er Lene bestyrelsesmedlem hos KV Fonden, Formuepleje og Michael Goldschmidt samt medlem af repræsentantskabet hos Realdania.

Frem til slutningen af 2022 var Lene CEO for Danske Arkitektvirksomheder og besad denne post i over 8 år.

I en 6-årig periode var Lene formand for Aalborg Universitet og i over 4 år var hun formand for Baltic Development Forum.

Den danske offentlighed kender Lene fra hendes virke som medlem af Det Konservative Folkeparti. Lene blev valgt ind i Folketinget i 1994 og var medlem heraf i over 20 år. Hun nåede både at være partiformand i over 2 år, udenrigsminister, erhvervs- og økonomiminister samt i næsten 7 år at være justitsminister.

Lene Espersen er formand for Green HUB Denmark, som faciliteter og en offentlig-privat samarbejdsplatform, der muliggør test og demonstration af grønne løsninger. Lene er ligeledes bestyrelsesmedlem i Rådet for Bæredygtigt Byggeri.