Om JUC

Undervisere

Tilbage

Line Budtz Pedersen

Advokat og afdelingsdirektør i TDC NET A/S

Line Budtz Pedersen er specialiseret i ansættelsesret, persondata og virksomhedsoverdragelse samt ansættelsesretlig compliance. Hun har været ansat i flere store virksomheder med ansvaret for HR Jura og forhandling, og er i dag afdelingsdirektør samt advokat i TDC NET A/S.

Line har mere end 20 års erfaring med overenskomstforhandlinger og lokalaftaleforhandlinger. Hun har både deltaget ved overenskomstforhandlingerne i Dansk Industri, hvor hun havde ansvaret for forhandlingerne af overenskomsterne i luftfartsindustrien. Herudover har hun forhandlet virksomhedsoverenskomster og lokalaftaler i DONG og TDC, og har opnået særdeles gode forhandlingsresultater, der er båret af hendes vedholdenhed og indsigt i forretningens behov.

Line er hovedforfatter til Databeskyttelse i arbejdsret, fra jura til praksis fra 2019 og medforfatter til Kollektiv arbejdsret fra 2007.

Line har desuden lavet en af de første e-læringsuddannelser på markedet om persondata med MOCH, og har flere års erfaring som underviser i databeskyttelsesret, kollektiv- og individuel arbejdsret.