Netværk

stroke-width="2.28571" />

Undervisere

Tilbage

Lone Grønborg

Fugt-, skimmel- og indeklimaspecialist hos Dansk Center for Miljøscreening

Lone Grønborg er uddannet Cand. Scient. og har i over 10 år beskæftiget sig med indeklimaproblematikker i huset og bygninger, både på Færøerne og i Danmark. Hun rådiver indenfor fugtdynamikken i bygningerne, skimmel, bakterier og andre indeklimaparametre, som har indflydelse på ejernes, lejernes, de ansattes eller brugernes trivsel og velbefindende.

Lone Grønborg har været med i flere syn og skønssager, hvor der var specifikke indeklimaudfordringer i bygningen og kigget på tilstandsrapporter, for at vurdere, om den var fyldestgørende i forhold til husets stand på salgstidspunktet. Hun har også været med til at vurdere huset og bygninger i forbindelse med køb og salg.

Ud over indeklima tager Lone Grønborg også prøver for miljøskadelige stoffer og er under oplæring som sagkyndig i miljøskadelige stoffer i bygninger. Lone har tidligere haft sit eget indeklimafirma på Færøerne og har hjulpet firmaer, kommuner, private og bygningskonstruktører og byggesagkyndige med udredning af indeklimaproblematikker. Hun varetager også rådgivning i nedrivning, sanering og renovering.