Netværk

stroke-width="2.28571" />

Undervisere

Tilbage

Louise Koch

Senior Director, Group Head of Sustainability hos Grundfos

Louise Koch er Group Head of Sustainability hos Grundfos, hvor hun står i spidsen for virksomhedens bæredygtighedsstrategi. Med base i Danmark leder hun Grundfos’ globale bæredygtighedsindsats med fokus på at skabe banebrydende løsninger på verdens vand- og klimaudfordringer og forbedring af livskvaliteten for mennesker.

Louise kommer fra syv år i Dell Technologies med europæiske og globale roller, senest som direktør for Global Sustainability Strategy & Innovation, hvor hun var medlem af Dells globale ledelsesteam for bæredygtighed. Før Dell var Louise Head of CSR i Dansk Erhverv, hvor hun rådgav virksomheder på tværs af brancher i strategisk CSR og bæredygtig forretningsudvikling, og inden da var hun fire år hos Grundfos som programleder for globale bæredygtigheds- og forretningsudviklingsinitiativer.

Louise er uddannet kandidat i antropologi fra Københavns Universitet, suppleret med en række bæredygtigheds- og ESG-uddannelser. Hun har også værdifuld erfaring fra bæredygtighedspartnerskaber og rådgivende roller, såsom medlemskabet af Advisory Board for DTU Center of Absolute Sustainability og den danske regerings Rådet for Samfundsansvar og Verdensmålene.