Om JUC

Undervisere

Tilbage

Luise Christensen

Advokat og partner, Commercial Real Estate, Accura

Luise er advokat og partner inden for Commercial Real Estate. Hun har stor erfaring med transaktioner og har speciale inden for køb og salg af fast ejendom og har mere end 15 års erfaring med gennemførelse af store ejendomstransaktioner fra forhandling af aftalegrundlag til gennemførelse af due diligence og til finansiering af transaktionerne.

Derudover beskæftiger Luise sig med projektudviklingssager på bolig-, erhvervs- og logistikejendomme, hvor hun fører klienten gennem transaktions-og udviklingsprocessen fra køb af grundareal, gennem byggeprocessen og frem til videresalg af det færdigopførte byggeri, blandt andet som projektsalg, sale and lease back-konstruktioner m.v. Luise rådgiver i den forbindelse klienten om forhold af både juridisk og kommerciel karakter relateret til fast ejendom. Hun yder rådgivning til både danske og internationale klienter, herunder både institutionelle og private investorer og udviklere og Private Equity fonde. Derudover rådgiver Luise professionelle udlejere af erhvervs- og boligejendomme i forhold til løbende Asset Management, værdioptimering og udlejning.

Luise er uddannet jurist og advokat med møderet for landsretten og har desuden en HD i regnskab. Hun har desuden stor erfaring med digital tinglysning.