Netværk

stroke-width="2.28571" />

Undervisere

Tilbage

Luise Christensen

Partner & Advokat, Fast Ejendom hos Accura Advokatpartnerselskab

Luise Christensen er advokat og partner inden for Commercial Real Estate hos Accura. Hun har stor erfaring med transaktioner og har speciale inden for køb og salg af fast ejendom og har mere end 15 års erfaring med gennemførelse af store ejendomstransaktioner, fra forhandling af aftalegrundlag til gennemførelse af due diligence og til finansiering af transaktionerne.

Derudover beskæftiger Luise Christensen sig med projektudviklingssager på bolig-, erhvervs- og logistikejendomme, hvor hun fører klienten gennem transaktions-og udviklingsprocessen fra køb af grundareal, gennem byggeprocessen og frem til videresalg af det færdigopførte byggeri, blandt andet som projektsalg, sale and lease back-konstruktioner m.v. Luise rådgiver i den forbindelse klienten om forhold af både juridisk og kommerciel karakter relateret til fast ejendom.

Louise yder rådgivning til både danske og internationale klienter, herunder både institutionelle og private investorer og udviklere og Private Equity fonde. Derudover rådgiver hun professionelle udlejere af erhvervs- og boligejendomme i forhold til løbende Asset Management, værdioptimering og udlejning.

Luise Christensen er uddannet jurist og advokat med møderet for landsretten og har desuden en HD i regnskab. Hun har desuden stor erfaring med digital tinglysning.

Luise Christensen er advokat og partner inden for Commercial Real Estate hos Accura. Hun har stor erfaring med transaktioner og har speciale inden for køb og salg af fast ejendom.