Netværk

stroke-width="2.28571" />

Undervisere

Tilbage

Martin Sønnersgaard

Advokat og partner hos Poul Schmith/Kammeradvokaten

Martin Sønnersgaard er advokat og partner hos Poul Schmith/Kammeradvokaten. Han rådgiver private virksomheder og offentlige myndigheder om alle forhold vedrørende databeskyttelse og brug af kunstig intelligens (AI), herunder ift. den nye AI-forordning.

Martin Sønnersgaard har omfattende erfaring med gennemførelse af store complianceprojekter, samt rådgivning om udvikling af nye digitale løsninger, hvor juraen og databeskyttelse skal tænkes ind fra start på en dokumenterbar måde. Det gælder bl.a. sikring af indbygget databeskyttelse (privacy by design) og udarbejdelse af konsekvensanalyser ved f.eks. brug af selvbetjeningsløsninger, sagsbehandlingssystemer, apps og kunstig intelligens i fuldautomatiske beslutningssystemer (ADM), som beslutningsstøtte og ved profilering.

Martin Sønnersgaard har bl.a. bistået KL med udarbejdelse af "Den juridiske værktøjskasse for ansvarlig kunstig intelligens" og rådgiver i flere AI-projekter, herunder AI-signaturprojekterne. Martin er en særdeles erfaren underviser og efterspurgt taler på konferencer.