Om JUC

Undervisere

Tilbage

Maryla Rytter Wróblewski

Advokat og partner hos Nyborg og Rørdam

Maryla Rytter Wróblewski er advokat og partner ved Nyborg og Rørdam, hvor hun har speciale i familie- og arveret. Maryla Rytter Wróblewski er anerkendt som en dygtig formidler inden for bl.a. familie-arveret, børnebortførelse og i problemstillinger, der vedrører internationale familier.

Hun har mange års erfaring med undervisning og foredrag for blandt andre advokatkolleger, revisorer og privatpersoner. Hun er tilknyttet Københavns Universitet som ekstern lektor og har siden 2004 undervist i Skilsmisseret og Privat Generationsskifte.

Maryla Rytter Wróblewski er forfatter til en lang række publikationer, senest til en artikel i festskriftetFacetter; en hyldest til Sys Rovsing. Hun har ydermere forfattet Internationale Børnebortførelser (2011) Tidsskrift for Familie- og Arveret og International familieret – lovvalgsreglerne og ægtefællers aftalefrihed (2007) Tidsskrift for Familie- og Arveret.

Maryla Rytter Wróblewski er netværksleder på JUCs netværk i Arve- og Familieformueret sammen med Rasmus Feldthusen, professor på Københavns Universitet, og Johan Hatmann Stæger, advokat ved Bech-Bruun.

Du kan se alle JUCs kurser inden for familieret og arveret her.