Netværk

stroke-width="2.28571" />

Undervisere

Tilbage

Morten Langer

Advokat og partner hos Accura

Morten Langer er advokat og partner hos Accura, hvor han leder afdelingen for ansættelsesret. Han er tidligere partner hos Norrbom Vinding. Morten beskæftiger sig med alle aspekter af arbejds- og ansættelsesretten, men har særligt interesse for individuel ansættelsesret, konkurrence- og kundeklausuler, IP og medarbejdere, reorganiseringer og masseafskedigelser samt bonusprogrammer og alternative aflønningsformer.

Morten Langer er forfatter til "Incentives og bonusordninger" (2012), "Rekrutteringsbegrænsninger - herunder jobklausuler" (2009) og "Konkurrence- og kundeklausuler" (4. udgave, 2010). På baggrund af den nye lov om ansættelsesklausuler, der trådte i kraft den 1. januar 2016, udgav Morten 5. udgave af sin bog "Konkurrence- og kundeklausuler" (Karnov, 2016).

"Morten Langer gjorde kurset levende og spændende."

  • Line Jacobsen, advokat, Havemann Advokataktieselskab.

"Mægtig behagelig underviser."

  • Lene Horn, advokat, Dansk Industri.

"God, kompetent og praktisk underviser."

  • Christian H.M. Mikaelsen, advokat, Arbejdsgiverne.

Morten Langer er advokat og partner hos Accura, hvor han leder afdelingen for ansættelsesret. Han beskæftiger sig med alle aspekter af ansættelsesretten, men har særligt interesse for bl.a. individuel ansættelsesret, konkurrence- og kundeklausuler.