Undervisere

Tilbage

Natalia Rogaczewska

Stifter og direktør i VÆRDBAR

Natalia Rogaczewska er stifter af og direktør i virksomheden VÆRDBAR, der rådgiver om strategisk håndtering af barsel på de danske arbejdspladser. Barslen er én af de største barrierer for ligestilling og diversitet i Danmark. Ved at håndtere barsel bedre, skabes mere inkluderende og diverse arbejdspladser og ledere, der fremmer ligestilling og kan imødekomme fremtidens ledelseskrav.

Natalia Rogaczewska er desuden direktør i Kvindeøkonomien, en politisk interesseorganisation, der arbejder for økonomisk ligestilling mellem kønnene. Natalia har 15+ års erfaring med politisk og strategisk arbejde samt organisationsudvikling i ind-og udland. Hun har tidligere været generalsekretær i NBO - Housing Nordic og politisk-strategisk chef i BL - Danmarks Almene Boliger.

Natalia Rogaczewska er uddannet coach med speciale i ledelse og facilitering af forandring og har stor indsigt i, hvordan virksomheder kan positionere sig i den samfundsmæssige debat og øge sin politiske indflydelse. Hun har samlet en værdifuld indsigt i, hvordan man leverer på politiske og strategiske målsætninger gennem ledelsesmæssige og organisatoriske indsatser og menneskelige relationer.