Netværk

stroke-width="2.28571" />

Undervisere

Tilbage

Nicolai Ellehuus

Global Compliance Officer hos Bang & Olufsen

Nicolai Ellehuus er Global Compliance Officer hos Bang & Olufsen. Han er uddannet advokat og har igennem hele sin karriere været involveret i opbygningen af complianceprogrammer. I Saxo Bank var Nicolai Ellehuus med til at opbygge bankens compliance-team helt fra bunden, og var den drivende kraft af bankens globale compliance uddannelse af medarbejdere samtidig med at han havde rollen som Group Anti-Money Laundering Officer.

I løbet af sine år i Business Ethics Compliance Office hos Novo Nordisk, deltog Nicolai i tilsikringen af firmaets overholdelse af en Deferred Prosecution Agreement samt en Corporate Integrity Agreement, indgået med amerikanske myndigheder. Han var endvidere ansvarlig for den globale compliance risikorapporteringsproces. Han var udstationeret både til Novo Nordisks datterselskaber i Kina og USA.

Nicolai Ellehuus har desuden været ansvarlig for at opbygge compliance-programmer hos hhv. den privatejede amerikanske medicinalvirksomhed Mundipharma, som Head of Legal & Compliance, samt som Chief Compliance Officer hos Radiometer.

I sin nuværende stilling hos Bang & Olufsen, er Nicolai Ellehuus globalt ansvarlig for Bang & Olufsens compliance program. Udover træning og rådgivning af forretningen, så indeholder rollen ligeledes et ansvar for due diligence af alle samarbejdspartnere og interne undersøgelser af medarbejderes mulige overtrædelse af lov og politikker.

Således repræsenterer Nicolais erfaring både børsnoterede og privatejede virksomheder, som danske og amerikanske virksomheder i både højt og lavt regulerede industrier.