Netværk

stroke-width="2.28571" />

Undervisere

Tilbage

Pernille Risgaard

Ejer af og direktør hos P&Co

Pernille Risgaard er ejer af og direktør hos P&Co. Hun har mere end 15 års international erfaring inden for rådgivning og kommunikation af bæredygtighed og samfundsansvar for virksomheder og organisationer.

Gennem P&Co har Pernille Risgaard, siden 2014, assisteret en række virksomheder og organisationer med deres arbejde og kommunikation af bæredygtighed og samfundsansvar. Her gør hun brug af sine mangeårige erfaringer og netværk inden for området.

Pernille Risgaards erfaringer bygger bl.a. på rollen som revisor og rådgiver for PwC, samt fra NGO-virksomhedspartnerskaber og samarbejder i perioden 2002-2014.

Med en tværfaglig akademisk uddannelse i miljøvidenskab fra 2002, og som redaktør for en række publikationer, har Pernille Risgaard en grundig og analytisk tilgang, kombineret med kompetencer inden for projektledelse, samarbejde og kommunikation.

Pernille Risgaard er direktør og ejer hos P&Co. Pernille har mere end 15 års international erfaring inden for rådgivning og kommunikation af bæredygtighed og samfundsansvar for virksomheder og organisationer.