Om JUC

Undervisere

Tilbage

Peter Helbo Langsted

Partner hos Horten

Peter Helbo Langsted er specialiseret inden for selskabsret og M&A og rådgiver om alle elementer af transaktionsprocesser, ventureinvesteringer og generel selskabsret. Peter har været involveret i en række transaktioner for såvel industrielle købere og sælgere som private equity-fonde. Hans ekspertise omfatter bl.a. rådgivning om tilrettelæggelse af salgs- og købsprocesser, due diligence-undersøgelser og udarbejdelse og forhandling af overdragelsesaftaler, investeringsaftaler og ejeraftaler.

Peter er cand.jur fra Aarhus Universitet, har været ansat i Bech-Bruun i perioden 2009-2021, og er nu partner i Horten. Han har desuden i en periode arbejdet i New York, hvor han har rådgivet danske og amerikanske klienter i forbindelse med virksomhedsoverdragelser.

Peter er ekstern lektor ved Københavns Universitet, hvor han har undervist i selskabsret i flere år. Han har desuden tidligere undervist i erhvervsret ved Copenhagen Business School. Peter er forfatter til flere artikler om selskabsretlige og erhvervsretlige forhold.