Netværk

stroke-width="2.28571" />

Undervisere

Tilbage

Peter Helbo Langsted

Advokat og partner hos Horten

Peter Helbo Langsted er advokat og partner hos Horten. Han er specialiseret inden for selskabsret og M&A og rådgiver om alle elementer af transaktionsprocesser, ventureinvesteringer og generel selskabsret.

Peter Helbo Langsted har været involveret i en række transaktioner for såvel industrielle købere og sælgere som private equity-fonde. Hans ekspertise omfatter bl.a. rådgivning om tilrettelæggelse af salgs- og købsprocesser, due diligence-undersøgelser og udarbejdelse og forhandling af overdragelsesaftaler, investeringsaftaler og ejeraftaler.

Peter er cand.jur fra Aarhus Universitet, har været ansat i Bech-Bruun i perioden 2009-2021, og er nu partner i Horten. Han har desuden i en periode arbejdet i New York, hvor han har rådgivet danske og amerikanske klienter i forbindelse med virksomhedsoverdragelser.

Peter Helbo Langsted er ekstern lektor ved Københavns Universitet, hvor han har undervist i selskabsret i flere år. Han har desuden tidligere undervist i erhvervsret ved Copenhagen Business School.

Peter Helbo Langsted er forfatter til flere artikler om selskabsretlige og erhvervsretlige forhold.