Netværk

stroke-width="2.28571" />

Undervisere

Tilbage

Sebastian Jonshøj

Vicepræsident i Danmarks Naturfredningsforening

Sebastian Jonshøj er vicepræsident i Danmarks Naturfredningsforening. Han blev valgt som foreningens vicepræsident tilbage i 2019 og genvalgt i 2022 til en ny 3-årig periode.

Sebastian Jonshøj har været medlem af Danmarks Naturfredningsforening siden 2005 og har besiddet forskellige stillinger her, bl.a. som medlem af Organisationsudvalget og Skovnetværket samt som formand for DN Aarhus og Samråd Østjylland.

Naturbeskyttelse, naturforvaltning, natur- og skovpolitik, klimaproblematik og bærdygtig eksistens, er de centrale temaer, som Sebastian beskæftiger sig allermest med.

Sebastian Jonshøj er udlært Skov- og naturtekniker fra Skovskolen/NST med speciale i naturpleje og -formidling. Herudover er Sebastian uddannet professionsbachelor i Jordbrugsvirksomhed fra Erhvervsakademi Aarhus, med speciale i naturforvaltning.

Sebastian Jonshøj er vicepræsident i Danmarks Naturfredningsforening. Sebastian blev valgt som foreningens vicepræsident tilbage i 2019 og genvalgt i 2022 til en ny 3-årig periode.