Netværk

stroke-width="2.28571" />

Undervisere

Tilbage

Søren Engers Pedersen

Momsdirektør hos Baker Tilly

Søren Engers Pedersen er momsdirektør hos Baker Tilly. Han er uddannet i SKAT og har været moms- og afgiftsrådgiver i revisionsbranchen siden 1994. Han er dermed en af branchens største kapaciteter inden for moms- og afgifter, da han har beskæftiget sig med moms i mere end 30 år, og er antageligt blandt dem som ved allermest om moms i Danmark.

Søren Engers Pedersen underviser og forestår kurser for revisorforeninger, Moderniseringsstyrelsen, Finanssektorens Uddannelsescenter, FAKTA kurser og en række lokale og regionale revisorsamarbejder. Derudover er han fagkoordinator og underviser på Copenhagen Business School.

Søren Engers Pedersen er forfatter til momsmanualerne ogadskillige artikler om moms- og afgiftsmæssige problemstillinger samt medforfatter til 4 lærebøger om moms. Derudover har han udarbejdet en vejledning for Foreningen af Statsautoriserede Revisorer i forbindelse med indførelsen af de særlige godtgørelsesregler for energiaftaler. Søren Engers Pedersen har derfor fulgt udviklingen inden for området, hvor han varetager rådgivning af virksomheder med særlige afgiftsforhold, ligesom han bistår med at føre sager for Landsskatteretten inden for området.