Tanja Blichfeldt Johnsen

Tanja Blichfeldt Johnsen

Advokat og partner hos Novi Advokater 

Tanja Blichfeldt Johnsen er advokat og partner hos Novi Advokater og en erfaren specialist inden for persondata som også er udnævnet af justitsministeren som stedfortrædende medlem af Datarådet. Hun rådgiver private virksomheder om persondatacompliance – herunder i forhold til internationale koncerners behandling og videregivelse af data samt outsourcing af forretningsprocesser.

Tanja Blichfeldt Johnson rådgiver ligeledes om immaterialretlige forhold, navnlig i forhold til ophavsret, om rettighedsclearing, udarbejdelse af programaftaler o.l. – og har endvidere bred erfaring med udarbejdelse af distributionsaftaler. Hun har et indgående kendskab til udfordringerne forbundet med brug af nye medier i markedsføringen og med markedsførings-, forbrugeraftale- og e-handelsret generelt.

Tanja Blichfeldt Johnsen har omfattende undervisningserfaring fra kurser inden for området og har tidligere været ansat ved Bech Bruun Advokatfirma og Gorrissen Federspiel Advokatfirma. Ydermere underviser hun på JUCs netværk i persondataret.

Du kan se alle JUC's kurser inden for databeskyttelsesret, immaterielret og IT-ret her.