Netværk

stroke-width="2.28571" />

Undervisere

Tilbage

Tanja Graabæk

Familieretsadvokat

Tanja Graabæk er advokat og har arbejdet med familieret i mange år. Hun har en baggrund som jurist i Familieretshuset (både da det hed Statsamtet og Statsforvaltningen) og i den tidligere klageinstans Ankestyrelsen. Efterfølgende har hun arbejdet på den anden side af bordet som partsrepræsentant. Først som chefjurist i organisationen H3B, som var specialiseret i at hjælpe forældre med deres sager om forældremyndighed, bopæl og samvær, og i dag som advokat indenfor samme område. Tanja kender derfor alle aspekter af det familieretlige system, herunder dets interne motorrum indgående.

Tanja Graabæk har i sit arbejdsliv næsten udelukkende arbejdet med og arbejder i dag eksklusivt med familieretlige sager om forældremyndighed, bopæl og samvær, og er i dag en af Danmarks førende specialister på samværsområdet.

Tanja Graabæk er advokat og har arbejdet med familieret i mange år. Hun har en baggrund som jurist i Familieretshuset (både da det hed Statsamtet og Statsforvaltningen) og i den tidligere klageinstans Ankestyrelsen.