Thomas Folmann

Thomas Folmann

Professionelt bestyrelsesmedlem og tidligere adm. direktør hos Carl F

Thomas Folmann er bl.a. tidligere adm. direktør for Carl F har i dag en bestyrelseskarriere, hvor han har et større antal bestyrelsesformands-poster. Siden 2011 har han udelukkende beskæftiget sig med professionelt bestyrelsesarbejde – både som medlem af og formand for bestyrelser og med konsulentarbejde og uddannelse på bestyrelsesniveau.

Thomas Folmann arbejder i bestyrelsessammenhæng med mellemstore virksomheder, som spænder fra international produktion over højteknologi til byggebranchen, handelsvirksomhed og Internetsalg, og som aktuelt beskæftiger over 4.000 medarbejdere. 

Hans erfaringsfelt dækker bl.a. meget betydelige internationale erfaringer fra mere end 50 lande såvel i Europa som Asien og Nordamerika. Han har erfaring både fra børsnoterede selskaber og ejerledede og internationalt ejede virksomheder og har de senere år arbejdet meget med strukturering af bestyrelser og organisering og finansiering af opstartsvirksomheder.

En speciel kompetence er at klargøre og gennemføre salg af virksomheder, hvor Thomas Folmann har forestået ca. 50 virksomhedstransaktioner i en række lande, og dermed har en meget omfattende M&A erfaring fra den praktiske virkelighed.


Du kan se alle JUC's kurser inden for erhvervsret, selskabsret og bestyrelsesarbejde her.