Netværk

stroke-width="2.28571" />
JUC's kursus om ledelsesansvar giver dig indsigt i problemstillinger om bestyrelsens, ledelsens og selskabsejernes ansvar og hæftelse i selskabet. Læs mere om kurset i ledelse her.

22. november 2022

Fandt du ikke stillingen du ledte efter?

Del på sociale medier

in
t
f

Vi søger heldigvis ofte en masse forskellige kompetencer og medarbejdere til JUC. Hvis du gerne vil vokse sammen med os, kan du løbende holde øje med vores ledige stillinger her eller sende os en uopfordret ansøgning via. nedenstående information.


Uopfordret ansøgning

Fandt du ikke det job, du søger blandt vores ledige stillinger, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, hvor du beskriver, hvordan du kan gøre en forskel for JUC. Vi gennemgår uopfordrede ansøgninger løbende og du hører fra os, når og hvis vi har en stilling, der passer til dine kompetencer.

Når du skriver din ansøgning, er det vigtigt at du beskriver, så præcist som muligt, inden for hvilket fagområde, du søger arbejde i. Efter vi har modtaget din ansøgning, vil vi kontakte dig, såfremt vi finder dine kompetencer relevante til et ledigt job. Vi opbevarer din ansøgning i seks måneder, hvorefter den vil blive slettet.

Vi tilbyder

For os er det vigtigt at kunne arbejde målrettet samtidig med, at vi har et godt arbejdsmiljø. Et miljø, hvor vi kender hinanden og føler os inspirerede. Du vil blive en del af en vækstvirksomhed, som er på en spændende rejse. En målrettet rejse, hvor vi har det sjovt sammen. Det er en del af vores DNA.

JUC holder til på Axelborg i hjertet af København, hvor størstedelen af vores arrangementer, kurser og netværksmøder afholdes i vores egne eksklusive lokaler og omgivelser. 

Vi har desuden en fantastisk frokostordning med dygtige kokke, og attraktive rabatordninger med nærliggende virksomheder.
 

Kontakt

Send din ansøgning og CV til apply@juc.dk

Har du spørgsmål til JUC eller vores stillinger, kan du kontakte People and Culture Manager:

Zennia Larsen på email: zl@juc.dk

Om JUC

JUC er en specialiseret kursusvirksomhed, der blev etableret i 2001. Vi er Skandinaviens førende udbyder når det kommer til kurser, netværk og konferencer målrettet advokater, jurister, revisorer samt en lang række af professionelle fagfolk. Vi afholder hvert år arrangementer for mere end 10.000 deltagere, fordelt på 200 forskellige  kurser, 100 faglige netværk samt 20 konferencer i Skandinavien.  

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stilling, er du velkommen til at kontakte mig på nedenstående email.

Zennia Larsen 
People and Culture Manager 
E: zl@juc.dk

Send din ansøgning her

Ansøg ved at sende din ansøgning og CV til apply@juc.dk

Del på sociale medier

in
t
f