Anders Aagaard

Anders Aagaard

Advokat og partner i Aumento Advokatfirma

Anders Aagaard rådgiver danske og udenlandske virksomheder inden for det erhvervsretlige område. Han har rådgivet en række udenlandske virksomheder i forbindelse med etablering på det danske marked og har fulgt dem i deres udvikling. Ligeledes har Anders rådgivet danske virksomheder i forbindelse med etablering og udvikling samt løst en række større tvister for danske og udenlandske virksomheder. Anders har endvidere ledelseserfaring fra sin tid som administrerende partner i advokatvirksomheder.

På det juridiske område har han navnlig erfaring med køb og salg af virksomheder, danske og internationale kontraktforhold, nationale og internationale rets- og voldgiftssager, ansættelsesret, forsikringsforhold, forhold vedrørende kapitalselskaber, konkurrenceret, persondataret og entreprise.

Anders har en særlig interesse for samspillet mellem advokaten som rådgiver og virksomhedens øverste ledelse med henblik på værdiskabelse, herunder muligheden for at tilføre virksomheden de bedste kompetencer til at løse virksomhedens udfordringer i enhver situation. En vigtig del af hans rådgivning involverer derfor at stille sit betydelige netværk af erfarne erhvervsledere og rådgivere i ind- og udland til rådighed.

Anders arbejder med og uddanner sig vedvarende inden for nationale og internationale juridiske og ledelsesmæssige forhold, og underviser virksomheder og ledelsesmedlemmer i bestyrelsesarbejde og god ledelse med baggrund i såvel juridiske som ledelsesmæssige forhold.

Du kan se alle JUC's kurser inden for erhvervs- og selskabsret her.