Netværk

stroke-width="2.28571" />

Undervisere

Tilbage

Anders Valentiner-Branth

Advokat (H) og partner hos Civitas Advokater

Anders Valentiner-Branth er advokat og partner hos Civitas Advokater P/S og rådgiver især kommuner og offentlige virksomheder inden for forvaltningsret, kommunalret, databeskyttelse, reglerne om markedsføring og en række særlige discipliner såsom vej- og parkeringsforhold, socialret m.v. Anders Valentiner-Branth har særlig ekspertise inden for fortolkning af den offentlige regulering og indgående kendskab til den offentlige sektor og det politiske miljø, som kommuner og forvaltninger bevæger sig i.

Anders har i en årrække beskæftiget sig indgående med forvaltningsretlige, kommunalretlige og socialretlige spørgsmål, ligesom han er en af landets førende eksperter inden for persondataretten og har stor erfaring i at rådgive erhvervslivet om alle typer af persondataretlige spørgsmål - herunder i forhold til spørgsmålet om udarbejdelsen af sikkerhedsregulativer.

I perioden 2009-2020 deltog Anders i et panel til vurdering af den juridiske kvalitet hos Folketingets Ombudsmand.
Derudover er han bl.a. bestyrelsesmedlem i Foreningen for Kommunal- og Forvaltningsret i Danmark.

Anders er tovholder på JUCs konference om den nye databeskyttelsesforordningen ift. offentlige myndigheder og er netværksleder for Netværk i offentlig ret, kommunla ret og forvaltningsret hos JUC.

Anders rådgiver JUC om forskellige forhold relateret til afholdelse af undervisning bl.a. ift. persondata, aktindsigt og andre områder. Derudover afholder han kurser og indlæg på konferencer. Han er en meget erfaren formidler.