Netværk

stroke-width="2.28571" />

Undervisere

Tilbage

Anna-Sophie Trolle Vahl

Funktionsleder hos Familieretshuset

Anna-Sophie Trolle Vahl er funktionsleder i Familieretshusets børneenhed og har ansvar for 18 medarbejdere fordelt mellem Ringsted, Odense og Aabenraa. Anna-Sophie har arbejdet i Familieretshuset siden 2020, hvor hun bl.a. har opbygget Børneenhed Syd.

I gennem hele sin karriere har Anna-Sophie arbejdet inden for børne- og ungdomsområdet. Hun er specialiseret inden for rådgivning og terapi for børn og familier med sociale og emotionelle problemer, men har ligeledes særlige kompetencer inden for uddannelse og pædagogiske teknikker.

Anna-Sophie har en baggrund både som pædagogisk-psykologisk konsulent i Horsens Kommune, som Knowledge- & Competence Center Manager i LEGO og som skoleleder i Skolen ved Søen, et skole- og dagbehandlingstilbud for børn i sociale og følelsesmæssige vanskeligheder og deres forældre.

Anna-Sophie Trolle Vahl er funktionsleder i Familieretshusets børneenhed og har ansvar for 18 medarbejdere fordelt mellem Ringsted, Odense og Aabenraa. I gennem hele sin karriere har Anna-Sophie arbejdet inden for børne- og ungdomsområdet.