Netværk

stroke-width="2.28571" />

Undervisere

Tilbage

Christina Steen

Advokat og partner hos Horten

Christina Steen er advokat og partner hos Horten, hvor hun leder Hortens afdeling for Proces, Ansættelsesret og Erstatning. Hun har i mere end 20 år beskæftiget sig med ledelsesansvar og de pligter, der påhviler ledelsen i virksomheder, fonde og foreninger, herunder håndtering af retssager om ledelsesansvar.

Christina Steen har desuden et indgående kendskab til erstatnings- og forsikringsretlige forhold i erhvervsrelaterede tvister og beskæftiger sig særligt med tvister inden for produktområdet Financial Lines (professionsansvar, bestyrelses- og direktionsansvar, kriminalitets- og cyberforsikringer).

I kraft af sit arbejde med professionsansvarssager har Christina Steen beskæftiget sig med en række retsområder, idet repræsentation af advokater, revisorer og tekniske rådgivere har berøringsflade med adskillige retsområder.

Med sine ansættelser i såvel forsikringsbranchen som i advokatbranchen har Christina oparbejdet en stor erfaring med samt indsigt i udarbejdelse og fortolkning af forsikringsbetingelser og policevilkår inden for en bred vifte af forsikringsprodukter. Hun bistår derfor ofte med vurdering af spørgsmål om forsikringsdækning og med ”legal review”, i tilknytning til godkendelse af forsikringsvilkår.

Med sin møderet for Højesteret er Christina Steen en særdeles erfaren procedør.