Om JUC

Undervisere

Tilbage

Heidi Lindberg Andersen

Advokat hos LIGA Advokater

Heidi Lindberg Andersen rådgiver om alle juridiske aspekter inden for markedsføring og forbrugerrettigheder - alt lige fra markedsføring på sociale medier, brug af influencers og brandambassadører, målrettet digital markedsføring og samspillet mellem markedsførings- og persondatareglerne til kundeklubber og loyalitetskoncepter, konkurrencer, rammerne for sammenlignende reklame og mere klassiske problemstillinger, fx prismarkedsføring og onlinehandel.

Heidi rådgiver også om design- og varemærkerettigheder, produktefterligninger og forretningshemmeligheder - både ift. at tilrettelægge beskyttelsesstrategier og i konkrete sager om krænkelser af rettigheder.

Heidi var desuden tidligere Kromann Reumerts videnambassadør for IP og markedsføringsret. Hun holder derfor ofte foredrag og workshops om sine specialeområder og skriver løbende insights og nyheder om de juridiske vinkler ift. nye markedsføringstendenser, udviklingen i afgørelser fra forbrugerombudsmanden og domstolene og ændringer i lovgivningen.