Om JUC

Undervisere

Tilbage

Kristian Dreyer

Advokat og partner hos GALST Advokataktieselskab

Kristian Dreyer rådgiver virksomheder i erhvervs- og selskabsretlige forhold med speciale i fast ejendom, entrepriseret og ejendomsmæglerjura. Kristian Dreyer bistår dagligt alle former for aktører inden for ejendoms- og byggesektoren – herunder et bredt udsnit af danske ejendomsmæglere og en håndfuld af landets største ejendomsadministratorer. Ydermere er han kendt som den engagerede specialist og er eftertragtet som procedør i rets- og voldgiftssager.

Kristian Dreyer er formand for Danske Advokaters Fagudvalg for fast ejendom, der er advokatbranchens talerør – eller ekspertpanel om man vil – inden for fast ejendom.

Han er en af de førende eksperter inden for den nye ejendomsmæglerlov og er forfatter til en kommende lovkommentar til lov om formidling af fast ejendom m.v. – ejendomsmæglerloven, der udgives hos Karnov Group. Han har bl.a. været involveret i tilblivelsen af loven gennem tæt dialog med Erhvervsstyrelsen.

Kristian Dreyer har ført en betydelig del af de seneste års mere omtalte retssager om ejendomsmægleransvar og er netop tiltrådt som ny ekstern lektor i faget Omsætning af Fast Ejendom på Det Juridiske Fakultet ved Københavns Universitet.

Du kan se alle JUCs kurser inden for fast ejendom, byggeri og lejeret her samt alle eJUC lektioner inden for fast ejendom, byggeri og lejeret her.