Netværk

stroke-width="2.28571" />

Undervisere

Tilbage

Sebrina Vulff Blaaberg

Anklagerfuldmægtig ved Københavns Politi

Sebrina Vulff Blaaberg har siden 2013 arbejdet i Den Sociale Døgnvagt, hvor hendes primære arbejdsområde er de sociale myndigheders involvering i sager med børn der mistænkes for kriminalitet. Sebrinas særlige fokus er på Børn og Unges rettigheder og pligter, når de mistænkes for kriminalitet. Dermed arbejder hun for at sikre, at alle parter har for øje, at der netop er tale om børn og unge, som nyder en særlig beskyttelse. Den Sociale Døgnvagt arbejder akut med børn, unge og familier og har åbent hele døgnet. Den rettighedsbaserede rådgivning er altid i centrum.

Sebrina Vulff Blaabjerg har i hele sin karriere som socialrådgiver arbejdet med kriminalitet, først I Københavns Fængsler og nu i Københavns Kommune. I sit virke arbejder hun på mange forskellige platforme og møder derfor mange forskellige professionelle, som alle er i berøring med børn og unge. De har alle forskellige syn på denne gruppe, så et fælles fokus på børns rettigheder, er den rigtige måde at samarbejde omkring børn og unge.

Sebrina Vulff Blaabjeg har med sin baggrund, stor erfaring og indgående kendskab til, hvordan myndighederne fungerer og kan hjælpe med kontakten til kommunen.