Netværk

stroke-width="2.28571" />

Undervisere

Tilbage

Tirana Akram

Advokat og Head of Legal hos Modstrøm Danmark A/S

Tirana Akram er advokat og Head of Legal hos Modstrøm Danmark A/S. Her har hun en supportfunktion og rådgiver både ledelsen og de forskellige afdelinger i virksomheden. Særligt rådgiver hun i forbindelse med energiretlige spørgsmål og de erhvervsretlige områder.

Tirana har en generalist rolle i virksomheden, og særligt beskæftiger hun sig med følgende områder:
- Energiretlige spørgsmål
- Erhvervsretlige område
- Udarbejder kontrakter
- Dialogen med myndighederne
- Tvistede sager/Retssager
- GDPR
- Compliance
- Ansættelsesretten

Tirana Akram har således en generalistrolle i firmaet, men har opbygget særlig viden inden for energiretten; især gennem dialog med myndighederne, andre aktører og gennem sit daglige arbejde i virksomheden. Endvidere har Tirana tidligere beskæftiget sig med privatretten, herunder familieretlige sager og personskadesager.

Tirana Akram har særligt interesse for sammenspillet mellem juraen og forretning. Ved sin rådgivning forsøger hun dermed at skabe værdi for virksomheden, ligesom hun løser eventuelle udfordringer. Endvidere trives hun med at kunne følge et projekt i de forskellige stadier. Således hele vejen fra ide til eksekvering. Hun trives ydermere med at kunne følge processen undervejs, hvor hun har en juridisk rådgiverrolle.

Da hendes berøringsflade favner bredt, er hun nødsaget til at gøre sig stor umage i at kunne formidle juraen på en letforståelig måde og på et sprog, vi alle forstår.

Tirana Akram er vidensøgende og tilegner sig hele tiden merviden gennem efteruddannelse og i sit daglige virke. Hun holder meget af at lære fra sig og formidle juraen, så den kan bruges i praksis. Dette gør sig ikke kun gældende ved løsning af konkrete opgaver, men også ved vidensdeling.