Netværk

stroke-width="2.28571" />

Hold dig opdateret på ansættelsesret og arbejdsret med vores kurser

Som advokat, arbejdsgiver eller professionel jurist eller inden for arbejdsret, er det afgørende at holde sig opdateret. Hos JUC tilbyder vi en bred vifte af kurser, der giver dig den nødvendige viden og ekspertise til at navigere sikkert gennem komplekse juridiske udfordringer på dette område.

Uanset om du er ny på området eller en erfaren praktiker, har vi kurser i arbejdsret, der passer til dit niveau og dine behov. Tag det næste skridt i din karriere og styrk din faglige profil inden for ansættelsesret og arbejdsret.

Se vores udvalg af kurser inden for ansættelsesret og arbejdsret nedenfor

Vil du vide mere?

Hvis du har yderligere spørgsmål eller ønsker mere information vedrørende dette kursus, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Yolanda Lange
Kursuschef
Mobil: +45 26 11 72 67
Email: yl@juc.dk

Hold dig opdateret

Er du helt opdateret på nye regler, lovgivning, praksis – og ikke mindst, har du de fornødne redskaber til at håndtere dem? Vælg hvilke retsområder, du vil informeres om og modtag juridiske nyheder, som klæder dig på til morgendagens opgaver.

Kompetenceudvikling

Hos JUC finder du juridiske kurser inden for en bred vifte af arbejdsområder. Vi udbyder både grundkurser og specialistkurser, som kan godkendes som obligatorisk efteruddannelse.

På vores kurser undervises du af førende danske og internationale eksperter, der giver dig indblik i aktuelle udfordringer og muligheder inden for forskellige retsområder. Du vil få konkrete værktøjer, som du kan anvende i dit daglige arbejde og du får en unik indsigt i ny lovgivning, retspraksis og administrativ praksis med fokus på betydningen for dit specifikke arbejdsområde.