Netværk

stroke-width="2.28571" />

Hold dig opdateret på ansættelsesret og arbejdsret med JUC's kurser

Ansættelsesret og arbejdsret dækker fundamentale aspekter af arbejdsforhold mellem arbejdsgivere og ansatte. Uanset om du er ny på området eller er erfaren praktiker, har vi kurser på området, der passer til dit niveau og dine behov. Tag det næste skridt i din karriere og styrk din faglige profil inden for ansættelsesret og arbejdsret.

På et kursus hos JUC vil får du dybdegående viden om de nyeste love og regler på området, så du er sikret juridisk compliance og effektiv håndtering af ansættelsesretlige spørgsmål. Kurserne giver også praktiske redskaber til at navigere i komplekse situationer i arbejdslivet, hvilket styrker din virksomheds juridiske sikkerhed.

Se vores udvalg af kurser inden for ansættelsesret og arbejdsret nedenfor

Kurser inden for arbejds- og ansættelsesret

Kurser inden for erhvervsret, finansiering og bestyrelsesarbejde

Kurser inden for miljø-, energi- og landbrugsret

Kurser inden for offentlig ret, kommunalret og forvaltningsret

Kurser inden for strafferet og straffeproces

Kurser inden for EU-ret, konkurrenceret og udbudsret

Afsluttende super tekst

Vi bestræber os altid på at have topaktuelle kurser. Skulle du alligevel lede efter et kursus, som du ikke finder her, er du altid velkommen til at sende os en mail på kursus@juc.dk.

Det siger tidligere kursusdeltagere

"Jeg er meget interesseret i løbende at dygtiggøre mig og det er svært at finde relevante kurser. Dette var helt i top!"
Lisbeth Willaume-Jantzen - Kursuskoordinator, Advokatsamfundet

"Det er det bedste kursus, jeg har været på i årevis. Underviserne var gode til at ramme et relevant niveau og til at formidle det. Der var gode drøftelser af konkrete problemstillinger. Det var kort sagt bare et mega godt kursus!"
Lene Haustrup Mortensen - Advokat, Codex Advokater

”Underviseren var helt enestående og virkelig god til at gøre stoffet interessant. Materialet var også virkelig godt og anvendeligt, og jeg var imponeret over, hvor meget materiale vi fik udleveret. Jeg anvender faktisk materialet i mit arbejde netop nu.”
Peter Hyldborg - Fuldmægtig, Spillemyndigheden

"Underviserne var meget dygtige til at formidle et svært stof, og undervisningsmaterialet var virkelig godt og gjorde udbyttet af undervisningen endnu bedre."
Mette Gahrn-Jensen - Advokat og associeret partner, Mazanti-Andersen

"Et meget godt og spændende kursus. Underviserne var yderst kompetente, og super interessante/sjove og høre på. En rigtig god dag med højt fagligt indhold."
Maria Mailand - Jurist, Gjensidige Forsikring

”Der var en rigtig god afvejning af både teori og praksis, gode case-studies og rigtig god aktivitet blandt kursusdeltagerne.”
Stig Møller Madsen - Konsulentchef og inkassojurist, Danske Inkasso ApS